Selecteer een pagina

OVER

SCORPIWAVE

Scorpiwave levert hoogwaardige IT oplossingen voor bedrijven in de financiële dienstverlening, zorg, MKB en telecom. Onze consultants helpen u de bestaande processen en producten te analyseren op kracht en verbeter mogelijkheden. Met het oog op een zo gunstig mogelijke Total Cost of Ownership van de oplossingen.

Bij publiekgerichte oplossingen streven we naar een zo hoog mogelijke ‘customer engagement’. Dit is een van de sterkst ontwikkelende eisen van consumenten in het gebruik van diensten. Een hoogwaardige betrokkenheid en de mogelijkheid om regie te voeren in de contacten met de leverancier bepalen in hoge mate de klant tevredenheid, die zich weer in een hoge NPS score vertaalt.

Scorpiwave is de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van Helmes, een automatiseringsbedrijf uit het meest vooruitstrevende IT land ter wereld: Estland. Met ruim 300 IT specialisten en 25 jaar internationale ervaring in diverse markten.

Scorpiwave is eveneens vertegenwoordiger van Axell Claims Systems, een vooruitstrevende Nederlandse producent van IT oplossingen op het gebied van communicatie en data-uitwisseling tussen bedrijven en hun klanten. Daarbij staan transparantie, klantbeleving en privacybescherming centraal.

ScorpiWave heeft een uitgebreid pakket aan oplossingen en diensten gebaseerd op onze langjarige ervaring in de diverse markten waarin onze klanten actief zijn.

Vragen?

Stel ze gerust aan een van onze specialisten via onderstaand formulier of telefonisch via 06 5383 8654.

 

7 + 2 =

Onze merkwaarden zijn:

  Trusted Partnerhip

 Customer Driven Innovation

 High Performance Management